Wizz Air – Nova linija Osijek Basel

Wizz Air nastavlja ekspanziju u regionu!

Low cost avio kompanija Wizz Air zvanično je objavila da će naredne godine uvrstiti Osijek u svoju mrežu i pokrenuti liniju Osijek – Basel.

Wizz Air letovi Osijek Basel avio karte 

Linija Osijek – Basel će biti uspostavljena od 19. maja, a planirano je da se letovi obavljaju dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom sa polaskom u 19:15h iz Osijeka i u 17:00h iz Basela.

Avio karte se već nalaze u rezervacionom sistemu i možete da ih kupite već danas po ceni od 19,99 EUR u jednom pravcu sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Sa novom linijom, Osijek nakon Splita postaje drugi hrvatski grad ka kojem će low cost avio kompanija obavljati redovne letove. Ujedno, Osijek je i četvrta nova destinacija u regionu u mreži mađarske low cost avio kompanije.

Low cost avio kompanija Wizz Air trenutno obavlja letove do 134 destinacije u 40 država, a u prethodnih godinu dana usluge ove avio kompanije koristilo 22,4 miliona putnika.

Avio karte za nove letove avio kompanije Wizz Air možete rezervisati putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom kontakt centra.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar