Najzabavniji januar u Evropi – Lako iz Milana do pravog duha Alpa!

7 dana skijanja u malom alpskom raju gde je sneg uvek beo sad po ceni već od 213 EUR!

Sneg živi u Livinju, na blagim stazama doline koja kao da je stvorena za skijanje. Sezona skijanja je duga i traje znatno duže nego na drugim ski destinacijama, počinje u novembru i traje daleko do početka maja, i upravo zato svi zaljubljenici snega uvek biraju Livinjo kao svoju zimsku idilu.

Osetite duha Alpa skijajući u Livinju  

Čak 115 kilometara staza, svih nivoa težine, postavljaju Livinjo visoko na lestvicu premium skijališta u Evropi. Noćno skijanje, četvrtkom od 20:30 do 22:30 je samo radost više za sve skijaše.

Osetite duha Alpa skijajući u Livinju 

Odvojite dovoljno vremena da istražite sve što Livinjo pruža, sem skijanja :). Uživajte u bajkovitoj atmosferi, besprekornoj usluzi i spektakularnoj prirodi koja Vas okružuje. Istražite tradicionalne specijalitete italijanske kuhinje i završite skijanje uz obavezan aperitiv u društvu.

I ne zaboravite da je Livinjo bescarinska zona pa je idealan i za poneki šoping :).

Ski ponuda za 7 dana skijanja u Livinju po ceni od 213 EUR uključuje povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom, smeštaj u apartmanima u Livinju i povratnu voznu kartu na relaciji Milano – Livinjo.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na info@playtravel.rs

Polazak: 17. januar Niš – Milano

Povratak: 24. januar Milano – Niš

Hotel Bait Panorama (studio za 2 osobe) ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Milanu

Rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača 

Kompletan opis ski zone, vremenske uslove i raspored dogadjanja u januaru pogledajte na linku.

Informacije o cenama ski passa možete pogledati na zvaničnoj stranici.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar