Air France – Povoljne avio karte za Severnu Ameriku

Budite brzi i kupite avio karte odmah za Njujork, Toronto, Čikago, Los Anđeles i druge gradove u SAD i Kanadi po ceni već od 419 EUR

Avio kompanije Air France, KLM i Delta udružile su se kako bi Vam ponudile avio karte po najpovoljnijim cenama za letove ka destinacijama u Severnoj i Srednjoj Americi.

Avio karte po najnižoj ceni do sad možete da kupite za letove iz Beograda za Filadelfiju po ceni već od 419 EUR, avio karte za Boston su od 459 EUR, za Njujork od 499 EUR, a za Montreal od 509 EUR

Posebna ponuda obuhvata i letove za Toronto, Detroit, Indijanapolis i Čikago a avio karte možete da kupite po ceni već od 529 EUR, avio karte za Los Anđeles su već od 549 EUR, za Memfis od 559 EUR, a za Kalgari, Feniks, San Dijego, Ostin, Orlando i San Francisko od 588 EUR.

Povratne avio karte za Vankuver, Edmonton, Sijetl, Portland, Solt Lejk Siti, Sakremento, San Hoze, Las Vegas, Denver, Dalas, Hjuston, Atlantu, Šarlon, Tampu i Majami možete da kupite od 589 EUR, za Honolulu od 859 EUR, za Enkoridž od 999 EUR, a za Meksiko Siti od 1299 EUR.

Avio karte po navedenim cenama možete da kupite za putovanja do kraja 2018. godine.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom navedenih avio kompanija. Avio karte možete da kupite odmah, jer avio kompanije vraćaju novac u eventualnom slučaju nedobijanja viza.

Broj mesta je ograničen pa predlažemo da budete brzi i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

1. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar