Aerodrom Beograd – Uskoro direktni letovi iz Beograda za Kanadu?

Da li će u narednom periodu biti najavljena linija Beograd Toronto?

Republika Srbija i Kanada su potpisale bilateralni sporazum o uspostavljanju vazdušnog saobraćaja.

Dokument su potpisali prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljih poslova Ivica Dačić i specijalni izaslanik Kanade za Evropu Stefan Dion (Stephan Dion).

Sporazum između dve države je potpisana nakon dugogodišnjih pregovara, a on je važan korak koji omogućuje avio kompanijama da uspostave direktne letove između Srbije i Kanade.

U prethodnom periodu, predstavnici avio kompanije Air Serbia navodili su kako je srpska avio kompanija zainteresovana da uspostavi liniju Beograd Toronto, drugu prekookeansku liniju nakon uspostavljanja letova iz Beograda za Njujork. Tada je neimenovani izvor iz avio kompanije spomenuo kako su pripreme za letove za Toronto u pripremi već duže vreme, kao i da je bilateralni sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Kanade neophodan za uspostavljanje direktne linije.

Avio kompanija Air Serbia  do sada nije zvanično potvrdila, ali ni porekla da je linija Beograd Toronto u planu.

Toronto nije jedina daleka destinacija koja se spominje kao moguća nova destinacija ka kojoj će putnici iz Beograda moći da odlete, jer su se u prethodnom periodu spominjali i letovi za Japan, Šangaj, kao i Delhi.

autor: Playtravel

24. maj 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

4 Komentara
 1. Direktan let Beograd-Toronto

  Verica
   odgovori
  08/08/2018

  Čitam vaš tekst od 24 maja a sad je 8 avgust pa me intersuje dali je
  za ovo vreme od maja do avgusta stigla potvrda od AIR Arbija da se priprema uvodjenje direktnog leta Beograd-Toronto.

  •  odgovori
   09/08/2018

   Poštovana Verice,
   Za sada Air Serbia još nije zvanično najavila letove Beograd – Toronto, a poslednja informacija koju imamo je da bi to navodno moglo da se desi ove jeseni ili krajem godine, dok bi prvi letovi bili od sredine 2019.
   Nastavite da nas pratite redovno, jer ćemo preneti sve nove informacije o direktnoj liniji Beograd Toronto, kao i drugim linijama iz Beograda, čim one budu dostupne.

 2. obećanja

  Miodrag
   odgovori
  01/04/2019

  Poštovani,
  u vezi informacije od maja meseca 2018 godine o mogućem uvođenju avio letova između Beograda i Toronta, imam samo jedno pitanje , a to je, da li ima bar malo pomaka u realizaciji datih informacija i eventualnih rokova?
  Srdačan pozdrav
  PS
  Nadam se da i ova vest nije “obećanje, ludom radovanje”

 3. obecanje, ludom radovanje

  milojko
   odgovori
  02/01/2020

  dakle i 2020. je dosla sto znaci da smo davno iza sredine te 2019. a ove letove vise niko i ne pominje. vec 5 godina trube o tome i nista. poljaci su bili na ivici propasti, ulozili u dream linere, i sad su jedna veoma ozbiljna i konkurentna kompanija sa velikim brojem putnika. ovi nasi samo pricaju, nista ni novo, ni neobicno

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar