Air France od ove nedelje pokreće letove na liniji Beograd Pariz

Nakon šest godina Air France od ove nedelje opet leti između Beograda i Pariza!

Avio kompanija Air France će nastaviti da obavlja direktne letove između Beograda i Pariza od nedelje, 31. marta 2019. godine.

Francuska avio kompanija će leteti svakog dana između Beograda i Pariza, čime će nastaviti da saobraća na liniji nakon šest godina pauze. Kako je navedeno u saopštenju avio kompanije, Air France će sarađivati sa avio kompanijom Air Serbia, pa će obe avio kompanije putnicima ponuditi ukupno 21 let nedeljno između dve prestonice. 

Polasci iz Pariza su planirani za 12:20h (oznaka leta AF1660), dok se polasci iz Beograda očekuju oko 15:25h (let AF1661). Najkraći let na liniji bi trebalo da traje oko dva sata i trideset minuta.

Ove godine će čak četiri avio kompanije leteti direktno između Beograda i Pariza. Osim avio kompanija Air Serbia i Air France, od 24. juna letove za Pariz će uspostaviti i avio kompanija ASL Airlines, dok low cost avio kompanija Wizz Air leti na liniji Beograd Paris Beauvais.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

27. mart 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar