Air France – Povoljne avio karte za Severnu Ameriku

Najniže cene za SAD i Kanadu!

Avio kompanije Air France, KLM i Delta udružile su se kako bi Vam ponudile avio karte po najpovoljnijim cenama za letove ka destinacijama u Severnoj i Srednjoj Americi.

Avio karte po najnižoj ceni do sad možete da kupite za letove iz Beograda za Njujork po ceni već od 519 EUR, za Filadelfiju, Boston, Čikago po ceni već od 549 EUR, a za Montreal i Toronto od 569 EUR.

Snižene su cene i za letove za Edmonton, Kalgari, Majami, Los Anđeles i Vankuver i avio karte možete da kupite po ceni od 599 EUR, za Indijanapolis, Tampu i Detroit od 619 EUR, za Hjuston i San Francisko  od 649 EUR, za Šarlot, Atlantu, Orlando, Ostin, San Dijego ili Portland od 669 EUR, za Sijetl, Enkoridž, Solt Lejk Siti, Sakremento, Denver, Memfis, Dalas, Las Vegas i Feniks od 699 EUR, za Honolulu od 949 EUR, a za Meksiko Siti od 1299 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom navedenih avio kompanija. Avio karte možete da kupite odmah, jer avio kompanije vraćaju novac u eventualnom slučaju nedobijanja viza.

Broj mesta je ograničen pa predlažemo da budete brzi i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. februar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar