Air Serbia od utorka pokreće prve letove iz Niša

Air Serbia naredne nedelje uvodi šest od 12 najavljenih novih linija iz Niša!

Avio kompanija Air Serbia će od 15. jula pokrenuti prve linije iz Niša u okviru velike ekspanzije koja obuhvata letove ka ukupno 12 destinacija sa aerodroma „Konstantin Veliki”.

Od 15. jula, Air Serbia planira da pokrene letove Niš Nuremberg, dan kasnije i letove iz Niša za Tivat, Bolonju i Hanover, a u sredu 17. jula, srpska nacionalna avio kompanija će uspostaviti linije za Geteborg i Frankfurt Hahn, čime će zvanično pokrenuti letove sa aerodroma „Konstantin Veliki”.

Drugih šest novih linija Air Serbia će uspostaviti nekoliko nedelja kasnije. Početkom avgusta avio kompanija Air Serbia pokrenuće letove iz Niša za Budimpeštu, Ljubljanu i Fridrishafen (od 1. avgusta), za Salzburg i Rim (od 2. avgusta), a za Karlsruhe Baden Baden (od 3. avgusta).

Pogledajte detaljan prikaz svih linija koji obuhvata i raspored letova klikom na ime destinacije.

Avio karte za sve nove destinacije možete da kupite po povoljnim cenama, a ponudu možete da vidite ovde. Trenutno je u toku i promotivna akcija za letove u jednom pravcu po ceni već od 15 EUR, a ponudu možete da vidite na ovom linku.

Avio kompanija Air Serbia je najavila da će pokrenuti 12 linija iz Niša nakon što je Vlada Republike Srbije objavila spisak linija od javnog interesa.

Avio karte po najnižim cenama se i dalje nalaze u ponudi, ali je broj mesta ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

11. jul 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar