Air Serbia pokreće letove za Istanbul

Nakon dve godine pauze, Air Serbia opet leti za Istanbul: avio karte su u prodaji!

Avio kompanija Air Serbia će obnoviti letove između Beograda i Istanbula nakon više od dve godine otkako je prestala da na ovoj liniji

Srpska avio kompanija će uspostaviti letove od 11. decembra 2019. godine, a planirano je da na liniji Beograd Istanbul leti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i petkom. Detaljan pregled letova možete pogledati na ovoj stranici.

Četiri puta nedeljno avio kompanija Air Serbia će leteti tokom novogodišnjih praznika, u periodu od 22. decembra 2019. do 10. januara 2020. godine.

Sve letove na liniji Beograd Istanbul avio kompanija Air Serbia će obavljati avionima Airbus A319.

Ovo je treća nova linija koju je Air Serbia najavila u poslednjih nedelju dana, jer je prethodno potvrđeno da će srpska nacionalna avio kompanija uspostaviti i letove iz Kraljeva za Beč i Solun.

Odluka srpske avio kompanije obelodanjena je samo jedan dan nakon što je avio kompanija AtlasGlobal obustavila letove između Istanbula i Beograda usled finansijskih problema. Između dva grada takođe lete avio kompanije Turkish Airlines i Pegasus Airlines.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

28. novembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar