Air Serbia pokrenula prve letove iz Niša

Air Serbia otvorila bazu na aerodromu „Konstantin Veliki” u Nišu

Avio kompanija Air Serbia je jučerašnjim letom na liniji Niš Nuremberg započela veliku ekspanziju koja obuhvata čak 12 novih direktnih linija iz Niša.

Srpska nacionalna avio kompanija je u ponedeljak, nekoliko minuta nakon 20 časova, poletela na inaguaralnom letu na liniji Niš Nuremberg, dok je sletela na nemački aerodrom oko 22h. Air Serbia će leteti dva puta nedeljno na ovoj liniji, a polasci će biti nešto ranije, oko 13:30h. Detaljan prikaz letova, kao i cena avio karata možete da pogledate na ovoj stranici.

Linija Niš Nuremberg je prva od ukupno 12 novih linija iz Niša koje će avio kompanija Air Serbia pokrenuti ove godine iz Niša, a koje je Vlada Republike Srbije ocenila kao linije od javnog interesa. Ovog jutra Air Serbia je iz Niša poletela za Hanover, a kasnije tokom dana se očekuju i letovi za Tivat i Bolonju, dok će narednih dana pokrenuti i direktne linije za Geteborg, Frankfurt Hahn, a tokom avgusta i za Budimpeštu, Ljubljanu, Fridrishafen, Salzburg, Rim i Karlsruhe Baden Baden.

Avio karte za sve destinacije trenutno možete da kupite po veoma povoljnim cenama, a više detalja moćete da vidite na ovoj stranici.

Po trenutnim informacijama, najviše interesovanja privlači linija Niš Tivat.

Zbog novih linija iz Niša avio kompanija Air Serbia je otvorila bazu na aerodromu „Konstantin Veliki” preselivši jedan avion Airbus A319 na niški aerodrom. Zanimljivo je pomenuti i da će srpska avio kompanija od sada leteti i na manje, tzv. „sekundarne” aerodrome ka kojim lete uglavnom low cost avio kompanije, što je prvi put u dugoj istoriji nacinalne avio kompanije.

Avio karte po najnižim cenama se i dalje nalaze u ponudi, ali je broj mesta ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. jul 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar