Air Serbia promenila besplatne obroke na svojim letovima

Da li je ovo bolji izbor nego ranije ili ne?

Avio kompanija Air Serbia je odlučila da opet promeni pravila u vezi sa besplatnim posluženjem pića i hrane na svojim letovima.

Od sada putnici koji kupe avio karte za najvišu ekonomsku klasu, Economy Comfort, više neće dobijati u besplatnom paketu sendvič i piće. Umesto toga putnici će biti posluženi bočicom vode i malim pakovanjem keksa na regionalnim letovima, kao i vodom i kesicom čipsa na letovima ka drugim destinacijama u Evropi. Na ovaj način Air Serbia je izjednačila posluženje za sve putnike u ekonomskoj klasi, bez obzira na tip avio karte koji su oni kupili.

Putnici koji budu putovali u biznis klasi će i u budućnosti imati besplatan obrok, baš kao i svi putnici na letovima Beograd Njujork.

Takođe, svi putnici mogu da odluče da doplate za dodatno posluženje hrane i pića na letovima srpske avio kompanije na osnovu menija koji nudi Air Serbia.

Podsetimo, avio kompanija Air Serbia je u martu 2018. godine krenula da naplaćuje posluženje tokom letova, dok je u novembru prošle godine uvela besplatno posluženje u obliku bočice vode i malog pakovanja grickalica za putnike u ekonomskoj klasi.

autor: Playtravel

31. jul 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar