Air Serbia sada nudi besplatno posluženje hrane tokom letova

Air Serbia još jednom promenila pravila u vezi sa besplatnim posluženjem hrane i pića tokom letova!

Nakon tek nešto više od osam meseci otkako je avio kompanija Air Serbia donela odluku da će putnici u ekonomskoj klasi na svim letovima, osim na putovanjima za Njujork, morati da doplate za hranu i piće tokom leta, sada je situacija drugačija.

Prvo je odlučeno da na letovima srpske avio kompanije svi putnici budu posluženi besplatnom flašicom vode, a sada je objavljeno da će svi putnici tokom leta dobiti besplatne grickalice. Pravo na besplatno posluženje će imati svi putnici, pa čak i oni koji se opredele na kupovinu avio karte po ,,White” tarifi.

Izvršni direktor avio kompanije Dankan Nejsmit (Duncan Naysmith) rekao je da je odluka donesena na osnovu reakcije putnika, a da je u planu i poboljšanje usluga u biznis klasi.

Kada je u martu avio kompanija Air Serbia počela da naplaćuje hranu i piće na svojim letovima reakcija putnika je bila izrazito negativna, što je sigurno uticalo na avio kompaniju da napravi kompromis.

Danas tek nekoliko avio kompanija u Evropi tokom letova nudi obroke koji su već uračunati u cenu avio karte, a neke od njih su Montenegro Airlines, Aegean, Tarom, Air France/KLM, TAP, Lufthansa, Swiss i još nekoliko drugih.

autor: Playtravel

5. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar