Air Serbia širi mrežu letova tokom 2019. godine

Air Serbia će naredne godine uspostaviti letove ka novim destinacijama u Severnoj Americi, Evropi, ali i Aziji!

Avio kompanija Air Serbia planira značajno da proširi svoju mrežu tokom naredne godine, navodi portal EX-YU Aviation News.

Kako prenosi ovaj portal, Air Serbia će pokrenuti nove linije nakon dve godine pauze sa novim letovima ka destinacijama na tri kontinenta: Severna Amerika, Evropa i Azija.

Za sada nije navedeno o kojim destinacijama se tačno radi, ali je objašnjeno da dosta zavisi od tempa dobijanja dozvola potrebnih za uspostavljanje novih linija. Zanimljivo je da bi avio kompanija Etihad Airways trebala da pruži bitnu podršku srpskoj avio kompaniji kako bi nove linije bile realizovane. Portal EX-YU Aviation News objašnjava da će Etihad Airways dobiti nove letelice Boeing 787 Dreamliner, pa će stare ustupiti avio kompaniji Air Serbia.

Podsetimo, ranije smo preneli kako u avio kompaniji Air Serbia najviše razmatraju letove iz Beograda ka Torontu, Čikagu i Kini. Mada je ranije često spominjana linija Beograd Šangaj, nakon što je avio kompanija Hainan Airlines boustavila liniju Beograd Peking, srpska avio kompanija bi možda mogla pokrene direktnu liniju za glavni grad Kine. O tome koje bi evropske destinacije avio kompajnija Air Serbia mogla da uvrsti u svoju mrežu se malo zna, pa stručnjaci nagađaju da bi to mogle biti destinacije u Hrvatskoj, Francuskoj ili Španiji, ali ostaje da se čuje zvanično saopštenje iz same avio kompanije.

autor: Playtravel

18. decembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar