EasyJet želi da uvede još novih linija iz Beograda!

Već od naredne godine EasyJet bi mogao da doda još novih linija iz Beograda!

Ove nedelje low cost avio kompanija EasyJet će uspostaviti letove iz Beograda ka još jednoj destinaciji, a predstavnici avio kompanije naveli su da se uveliko razmišlja o narednim linijama.

Prošle nedelje EasyJet je pokrenuo letove iz Beograda ka drugoj destinaciji, ka Bazelu, a 10. avgusta se očekuje prvi let na trećoj liniji: Beograd Berlin. Generalna menadžerka marketing odeljenja za Centralnu Evropu, Silvia Herrero navela je kako u avio kompaniji očekuju da će potražnja za ovim linijama biti na nivou one na liniji Beograd Ženeva, tj. da će broj prodatih avio karata na letovima biti veći od 90%. Ukoliko se ovakav rezultat ostvari, EasyJet će početi da razmišlja o uvođenju novih linija iz glavnog grada Srbije.

Prestavnica low cost avio kompanije rekla je da je još rano reći da li bi EasyJet takođe mogao da otvori bazu na aerodromu ,,Nikola Tesla”, ali da će menadžment kompanije redovno pratiti rezultate na svim linijama. 

,,Postavite mi ovo pitanje za godinu dana”, zaključila je ona.

EasyJet će ove godine obavljati letove ka Ženevi, Bazelu i Berlinu, a u prošlosti je takođe leteo na linijama Beograd Milano i Beograd Rim, ali su one suspendovane zbog slabe potražnje.

Stručnjaci pak navode kako je kompanija VINCI, koncesionar beogradskog aerodroma, u odličnim odnosima sa low cost avio kompanijom EasyJet, pa se veruje da će to uticati da avio kompanija najavi nove linije u budućnosti. Po mišljenjima stručnjaka, EasyJet bi mogao da pokrene linije za London ili Pariz.

autor: Playtravel

8. avgust 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar