EasyJet širi broj linija iz Beograda

Od ovog meseca, EasyJet nudi jeftine avio karte za letove iz Beograda ka tri evropske destinacije

Tokom jučerašnjeg dana low cost avio kompanija EasyJet jer uspostavila novu liniju iz Beograda za Bazel, a uskoro će upostaviti i letove Beograd Berlin.

Avio kompanija EasyJet planira da obavlja letove između Beograda i Bazela tri puta nedeljno i to utorkom (u 9:30h), četvrtkom (u 20:05h) i nedeljom (u 09:00h). Linija je redovnog karaktera, a najkraći letovi traju oko jedan sat i 15 minuta.

Avio karte za liniju Beograd Bazel možete da kupite po ceni već od 25 EUR (cena u jednom pravcu sa svim uračunatim troškovima).

Za samo deset dana, tačnije 10. avgusta, EasyJet će pokenuti i redovnu liniju Beograd Berlin na kojoj će leteti četiri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Letovi iz Beograda se očekuju ovim danima u 13:10h, a iz Berlina oko 10:45h i trebalo vi da traju oko 1 sat i 50 minuta.

Avio karte i za liniju Beograd Berlin možete da kupite odmah po ceni već od 39 EUR (cena u jednom pravcu sa svim uračunatim troškovima).

Na obe nove linije EasyJet će imati direktnu konkurenciju, jer na liniji Beograd Bazel već leti avio kompanija Wizz Air, dok letove za Berlin obavlja avio kompanija Air Serbia.

Sa linijama za Bazel i Berlin, low cost avio kompanija EasyJet će leteti ka ukupno tri destinacije u Evropi, jer već od ranije obavlja letove na liniji za Ženevu.

autor: Playtravel

1. avgust 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar