FlyBosnia pokrenula liniju Sarajevo Kuvajt

Prvi let nove avio kompanije iz Sarajeva!

Avio kompanija FlyBosnia pokrenula je tokom jučerašnjeg dana letove na liniji između Sarajeva i Kuvajta.

Nakon premijernog leta avio kompanija FlyBosnia planira da obavi opet promotivne letove između Sarajeva i Kuvajta i 7. maja, nakon čega se očekuje uspostavljanje redovne linije počev od 4. juna.

FlyBosnia će leteti tri puta nedeljno na liniji Sarajevo Kuvajt i to utorkom, četvrtkom i subotom. Letovi iz Sarajeva se očekuju oko 06:25h, a u povratku letovi iz Kuvajta su predviđeni za oko 13:10h. Očekivano vreme trajanja leta je 4 sata i 20 minuta.

Linija Sarajevo Kuvajt je prva linija novooformljene avio kompanije FlyBosnia, koja je stacionirana u Sarajevu. Planirano je da avio kompanija leti ka destinacijama u Saudijskoj Arabiji i na Bliskom istoku, ali je spomenuta mogućnost i linija ka gradovima u Evropi.

Avio kompanija za sad obavlja letove sa jednim avionom Airbus A319, dok se narednih dana očekuje da u glavni grad Bosne i Hercegovine sleti i druga letelica istog tipa.

Avio kompanija FlyBosnia je jedina putnička avio kompanija bazirana u Bosni i Hercegovini, nakon što je nedavno ugašena avio kompanija BH Airlines.

Avio karte su u prodaji pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. maj 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar