Playnews – Najvažnije vesti april 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovo su novosti koje su obeležile april 2019.

Prethodni mesec su obeležili povratak tri velike avio kompanije u region na nekoliko što novih, što već postojećih linija, a u aprilu je pušten u rad i jedan novi aerodrom. Pročitajte u nastavku koje vesti smo izdvojili.

Air France povećava broj letova između Beograda i Pariza

5. Avio kompanija Air France ne samo da je nedavno počela opet da leti na liniji Beograd Pariz, već je pre par dana potvrdila da će obavljati letove i tokom zimske sezone 2019/2020.

Novi aerodrom Istanbul Turkish Airlines

4. Od 5. aprila zvanično je počeo da radi Istanbul Grand Airport, a početak prošlog meseca obeležila je i ,,Velika selidba” avio kompanije Turkish Airways – više detalja ovde.

Ryanair pokrenulo liniju Banja Luka Berlin

3. Low cost avio kompanija Ryanair je početkom aprila uspostavila letove između Banja Luke i Berlina. Pogledajte raspored letova i više detalja na ovoj stranici.

Wizz Air pokrenuo letove između Niša i Malmea

2. Nakon kraće pauze low cost avio kompanija Wizz Air je od 22. aprila pokrenula letove na direktnoj liniji između Niša i Malmea.

Lufthansa pokrenula letove iz Tivta za Minhen i Frankfurt

1. Lufthansa je sredinom prošlog meseca pokrenula prve letove ka Crnoj Gori – nemačka avio kompanija povezala je Tivat sa Minhenom i Frankfurtom.

Koja vest je po vama bila najvažnija tokom aprila? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticu sajta Play Travel!

autor: Playtravel

4. maj 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar