Italijanska avio kompanija predstavila sedišta za stajanje tokom letova

Da li biste birali sedišta za stajanje tokom letova ako bi cena avio karte bila značajno niža od redovne?

Italijanski proizvođač Avio Interior predstavio je novi dizajn sedišta za stajanje tokom letova koja bi mogla da povećaju broj putnika na letu za oko 20%.

Sedišta su nazvana Skyrider 2.0 i predstavljena su na ovogodišnjem sajmu Aircraft Interiors Expo u Hamburgu, a ona poseduju klupicu na sredini koje, po rečima proizvođača, služi da putovanje učini komfornijem.

Sa druge strane, kritičari navode kako ovakva sedišta možda ne poštuju sve moderne mere bezbednosti putnika, da ona nisu prilagođena krupnijim putnicima, kao i da ne bi bila praktična na letovima koji traju duže od jednog sata.

Italijanska avio kompanija predstavila sedišta za stajanje tokom letova 2

Za sada nije poznato da li je neka avio kompanija naručila Skyrider 2.0 sedišta.

Ovo nije prvi put da se spominje ovakva ideja, a mi smo koncept iskoristili kao priliku da se našalimo za 1. april pre dve godine gde smo objasnili kako bi to izgledalo da avio kompanija Air Serbia odluči da naruči ovakva sedišta. Pogledajtu tu vest ovde.

Da li ipak mislite da su Skyrider 2.0 sedišta dobra ideja? Da li ona mogu da budu zanimljiva ukoliko cena avio karte bude značajno niža? Podelite Vaše mišljenje se brojnim posetiocima našeg sajta.

autor: Playtravel

21. april 2018.

Tagovi


Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar