LOT povećava broj letova za Severnu Ameriku

Od juna 2019. LOT nudi više letova i bolje veze za Kanadu i SAD!

Avio kompanija LOT zvanično je objavila da će tokom letnje sezone 2019. godine povećati broj letova na svojim letovima za Toronto, Los Anđeles i Njujork.

Kako je navedeno u obrazloženju, veći broj letova je omogućen zahvaljujući tome što će poljska avio kompanija u svoju flotu dodati nove avione Boeing B787 Dreamliner naredne godine. Radi se o najmodernijim letelicama koje nude veći komfor putnicima, a avio kompanija LOT navodi da će do kraja sledeće godine u svojoj floti imati 15 Dreamliner aviona, uz uvećanje broja putničkih mesta u ponudi za 40%.

Odnedavno, poljska avio kompanija počela je da leti 4x nedeljno iz Varšave za Majami, a sa novim letelicama će povećati i broj letova iz Varšave za Toronto sa 9 na 12 letova nedeljno, za Los Anđeles sa 6 na 7 nedeljnih letova, kao i za Njujork (aerodrom Newark) sa 4 na 5 letova nedeljno. Uz to LOT je najavio i da će obnoviti liniju Rzežov Njujork (Newark).

Avio kompanija LOT trenutno leti ka 105 destinacija i nudi 14 dugolinijskih letova, uključujući devet za Severnu Ameriku: Iz Varšave za New York City (JFK i Newark), Čikago, Los Angeles, Miami, Toronto, Tokio, Seul, Peking i Singapur, iz Krakova za Čikago, iz Rzešova do Njujorka, i iz Budimpešte za Čikago i New York (JFK). Letovi na ruti Warsaw Los Angeles su najduži letovi u ponudi LOT-a, sa 12 sati ii 20 minuta leta i predjenom razdaljinom od skoro 9.7 hiljada kilometara.

LOT Polish Airlines obavlja letove na redovnoj liniji Beograd Varšava.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. decembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar