Norwegian povećava broj linija u regionu

Novi letovi iz Sarajeva, Tivat, Prištine, a možda i iz Beograda?

Avio kompanija Norwegian Air Shuttle će tokom prve polovine godine pokrenuti nove letove iz tri grada regiona, a u planu su možda i neki nove linije.

Tokom aprila Norwegian Air Shuttle će pokrenuti liniju Tivat Helsinki (od 16. aprila) i Priština Stokholm (od 2. aprila), a u od 21. juna se očekuju novi letovi na liniji Sarajevo Geteborg.

Posebno zanimljivo zvuči informacija koja je mogla da se čuje tokom prezentacije kompanije VINCI koja je koncesionar aerodroma ,,Nikola Tesla” da bi avio kompanija Norwegian Air Shuttle mogla uskoro da pokrene nove linije i iz Beograda. Vest je još zanimljivija jer su predstavnici beogradskog aerodroma spomenuli kako žele da privuku ,,novu generaciju dugolinijskih avio kompanija” kada je prikazana slika avio kompanije Norwegian koja ove godine planira da pokrene letove iz Atina za Njujork, kao i iz Barselone za Čikago.

U nedavnom saopštenju izvršni predsednik avio kompanije Norwegian naveo je da kako Balkan predstavlja veoma važno tržište za ovu avio kompaniju. Po njegovim rečima, Norwegian je 2004. godine pokrenuo letove ka državama Balkana i od tada mreža linija raste iz godine u godinu.

Plan avio kompanije je povećanje profita na postojećim letovima zbog čega će avio kompanija obustaviti linije Zagreb Stokholm, Rijeka Oslo, kao i letove između Pule i gradova Stavanger i Trondheim.

autor: Playtravel

20. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Norwegian Air Shuttle

Rezervišite odmah avio karte kompanije Norwegian Air Shuttle online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar