Playnews – Najvažnije vesti avgust 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovo su novosti koje su obeležile avgust 2019.

Tokom avgusta tri avio kompanije su najavile nove linije, a avio kompanija Air Serbia je zaokružila svoju ekpanziju sa niškog aerodroma. Putnici iz Srbije će na ovaj način moći još lakše i povoljnije da stignu do novih destinacija, a o tome u nastavku našeg pregleda najvažnijih vesti iz avio industrije koje su nam stigle tokom prošlog meseca.

Turkish Airlines pokreće letove ka novim destinacijama

4. Poslednja vest koju smo dobili tokom avgusta je da avio kompanija Turkish Airlines planira da pokrene još dve nove linije. O kojim destinacijama se radi pročitajte ovde.

LOT - Avio karte za liniju Beograd Budimpešta su u prodaji

3. Kao što je i najavila, avio kompanija LOT Polish Airlines je potvrdila da će uspostaviti liniju Beograd Budimpešta počev od 30. marta 2020. godine, a avio karte su već u prodaji. Pročitajte sve detalje ovde ili na ovom linku.

Air Serbia od danas leti na 12 linija iz Niša

2. Avio kompanija Air Serbia je početkom avgusta pokrenula još šest novih linija iz Niša, čime je zaokružila veliku ekspanziju sa aerodroma Konstantin Veliki koju je započela sredinom jula. Detaljan pregled svih novih linija, kao i cena avio karata možete da vidite ovde.

Ryanair uvodi letove iz Niša za Maltu

1. Low cost avio kompanija Ryanair je objavila da će pokrenuti liniju Niš Malta krajem ove godine, a detaljnije o ovoj liniji možete da vidite na ovom linku.

Koja septembarska vest je ostavila na Vas najveći utisak? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticima sajta Play Travel!

autor: Playtravel

1. septembar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar