Playnews – Najvažnije vesti februar 2018.

Velike izmene letova iz regiona i priprema za letnji red letenja – Pročitajte kojih pet vesti su obeležile februar 2018.

Dve avio kompanije su tokom februara objavile kako planiraju da uvedu nove linije iz regiona, dok je jedna odlučila potpuno da napusti jedan aerodrom. Ovih pet vesti su po našem mišljenju obeležile februar 2018. godine.

Pegasus Airlines želi da pokrene liniju Tivat Istanbul

5. Početkom februara mogli smo da čujemo da je turska low cost avio kompanija Pegasus Airlines zainteresovana da pokrene liniju između Tivta i Istanbula. Na ovom linku možete da pročitate više detalja.

Air Serbia obustavlja liniju Beograd Ohrid

4. Avio kompanija Air Serbia odlučila je da ukine liniju Beograd Ohrid ove letnje sezone. Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju avio kompanije, odluka je donesena isključivo iz ekonomskih razloga, a više detalja možete da pročitate na ovoj stranici.

Aerodrom Tuzla - Wizz Air pokreće dve nove linije

3.Predstavnici tuzlanskog aerodroma su naveli kako bi Wizz Air uskoro mogao da pokrene dve nove linije sa njihovog aerodroma. Detaljnije o ovoj vesti možete da pročitate ovde.

EasyJet - Avio karte za Ženevu su u prodaji

2. Nakon perioda neizvesnosti i nagađanja pojedinih medija da će low cost avio kompanija EasyJet ukinuti letove Beograd Ženeva, to se srećom nije dogodilo jer je avio kompanija objavila svoj raspored letova tokom letnjeg reda letenja. Cene avio karata i odgovor na pitanje koje tri linije će EasyJet održavati iz Beograda ove godine možete da vidite ovde.

Ryanair ukida linije iz Temišvara

1.  Verovatno najupečatljivija vest ovog meseca je bila ona o tome kako low cost avio kompanija Ryanair zatvara svoju bazu u Temišvaru. Ipak, Ryanair nije odlučio da ukine baš sve svoje linije iz ovog grada, a više detalja u vezi sa izmenama možete da pročitate ovde. Aerodrom u Temišvaru je bio jedan od popularnijih alternativa putnika iz naše zemlje koji će sada biti prinuđeni da se oslone na druge aerodrome u okruženju, a možda će Ryanair odlučiti i da poveća broj letova ili uvođenju novih linija sa ostalih aerodroma.

Koja od ovih vesti je vama najinteresantnija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

4. mart 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar