Playnews – Najvažnije vesti septembar 2018.

Mesec tokom kojeg je stao beogradski aerodrom, a avio kompanije počele da saopštavaju loše vesti – pročitajte koje vesti su obeležile septembar 2018.

Septembar je ovog puta doneo nekoliko zanimljivih, i neočekivanih događaja, a na nas su jak utisak ostavile i odluke avio kompanija koje se verovatno neće dopasti većini putnika. Navodimo vam pet najvažnijih vesti iz septembra 2018. po našem mišljenju.

Wizz Air – Avio karte za leto 2019. su u prodaji

5. Wizz Air počeo sa prodajom avio karata za letove tokom letnje sezone. U sistemu su svi letovi do 28. oktobra 2019., a avio karte po najnižoj ceni možete da kupite ukoliko budete brzi.

Air Serbia - Raspored letova zimski reda letenja 2018

4. Srpska nacionalna avio kompanija objavila je raspored letova tokom predstojeće zimske sezone. Najlepša vest je to što će Air Serbia obavljati sličan broj letova kao i prošle godine, što je pohvalno obzirom da avio kompanije uglavnom smanjuju broj letova tokom zimskog perioda.

Ryanair - Uvodi nova pravila za ručni prtljag 2018

3. Low cost avio kompanija Ryanair odlučila je da pooštri pravila za unos ručnog prtljaga u avion. Više detalja o tome možete da pročitate ovde.

Wizz Air ukida liniju Niš Malme

2. Avio kompanija Wizz Air je odlučila da suspenduje prvu liniju iz Niša otkako je počela da leti iz južnog srpskog grada. Više o tome možete da pročitate ovde.

1. Najveća vest meseca je bio jedan avion koji uspeo da potpuno blokira aerodrom ,,Nikola Tesla” u Beogradu u periodu od skoro sedam sati.  U periodu od 4:00 do 11:00 odloženo je ili otkazano oko 15 letova, a neki letovi su preusmereni na okolne aerodrome. I pored problema, beogradski aerodrom je uspeo da zabeleži rekordan rast u septembru, a budući koncesionar aerodroma, kompanija VINCI, najavila je da planira da izgradi pomoćnu pistu kako bi odlaganje letova bilo izbegnuto u vanrednim situacijama kao što je ova.

[AERODROM BEOGRAD]Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu je trenutno zatvoren za putnički saobraćaj! Zastoj je prouzrokovao…

Gepostet von Play Travel Beograd am Mittwoch, 12. September 2018

Da li se vi slažete sa našim izborom? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticu sajta Play Travel!

autor: Playtravel

3. oktobar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar