Transavia – Udvostručuje broj letova Beograd Amsterdam

Povećanje broja letova između Beograda i Amsterdama može uticati na niže cene avio karata

Avio kompanija Transavia planira uskoro da poveća broj letova između Beograda i Amsterdama sa dosadašnja tri na ukupno šest nedeljno.

Dodatni letovi će biti uvedeni tokom februara, a predviđeni su za ponedeljak, sredu i petak, pa će avio kompanija leteti na liniji Beograd Amsterdam svim danima osim subotom.

Novi letovi će biti zvanično najavljeni 20. septembra kada će biti poznati svi detalji.

Letovi Beograd Amsterdam se trenutno obavljaju utorkom, četvrtkom i nedeljom, a avio kompanija Transavia koristi letelicu Boeing 737-700 sa 149 putničkih mesta.

Avio kompanija Transavia počela je da leti između Beograda i Amsterdama početkom aprila, a kako navodi portal Aviatica, po rečima predstavnika kompanije, linija je zabeležila veliki uspeh, pa je zbog potražnje odlučeno da se duplira broj letova.

Trenutno avio kompanija Air Serbia obavlja deset letova nedeljno do Amsterdama, a low cost avio kompanija Wizz Air do drugog holandskog grada, Eindhovena, koji je takođe popularna opcija zbog pristupačne cene avio karata.

Pojedini stručnjaci predviđaju da će povećanje broja letova osim boljih veza između dva grada, mogla rezultovati i nižom cenom avio karti za letove za Holandiju u narednom periodu.

Online rezervacije letova avio kompanije Transavia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Transavia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar