Jat Airways Jesen Zima

Jat Airways: Najviše promotivnih karata do sada

 

Posle letnje sezone avio kompanije su počele sa jesenjim promotivnim akcijama, Jat Airways posle dužeg vremena je pokrenuo do sada najveću akciju.

Jat Promo letovi

 

U periodu od 15. avgusta do 10. septembra 2012. JAT Airways će ponuditi najveći broj karata po promotivnim cenama do sada, koje će važiti za putovanja u narednih šest meseci odnosno od 10. septembra 2012. do 14. marta 2013. godine.

 

U toku trajanja akcije, kartu za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Split i Dubrovnik, moći ćete da kupite po ceni koja se kreće već od 99 EUR.

 

Za putovnja iz Beograda ka Atini, Rimu, Milanu, Istanbulu, Berlinu, Frankfurtu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Stokholmu i Geteborgu, imaćete mogućnost da kupite povratnu kartu po ceni od 129 EUR. Po ceni od 159 EUR moći ćete da putujete u Cirih, Amsterdam i Brisel, dok za cenu od 179 EUR možete obezbediti putovanje u Pariz i London.

 

 

Na letovima iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema nekoj od evropskih destinacija kompanije JAT Airways, cena povratne karte kretaće se od 209 EUR.

 

Novina je da će karte moći da se kupe za povratne letove u suprotnom pravcu, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu i nazad.

 

U navedene cene su uračunate sve aerodromske takse, a iz akcije je izuzet jedino period novogodišnjih i božićnih praznika.

 

Požurite, broj mesta je ograničen!!!

 

Online rezervacije letova aviokompanije Jat Airways na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Jat Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Jat Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar