Jat Airways Promo Do Kraja Godine

JAT Airways: Početak promotivnog perioda

Danas počinje promotivna akcija avio kompanije JAT Airways, koja će trajati sve do 12. decembra 2012. Vašu avio kartu u ovom periodu možete kupiti po ceni koja se kreće već od 99 EUR.

JAT Airways: Do kraja godine po niskim cenama

Akcija prodaja karata po promotivnim cenama nastavilja se do kraja godine, tako da u periodu od 26. novembra do 12. decembra 2012. imate priliku da kupite karte po izuzetno povoljnim cenama većinu destinacija na koje leti avio kompanija JAT Airways, od 3. decembra 2012. do 14. marta 2013. godine. Iz akcije su izuzeti pojedini letovi u periodu oko Božića i Nove godine.

 

Jat Airways promo

 

Promotivne avio karte ka Beču, Podgorici, Tivtu, Sarajevu i Skoplju, mođžete kupiti po ceni koja se kreće već od 99 EUR. Po ceni od 109 EUR u prodaji će se nalaziti karte za Solun i Štutgart. Ukoliko želite da putujete iz Beograda za Atinu, Rim, Milano, Istanbul i Diseldorf, cena povratne u promotivnom periodu će iznositi 139 EUR. Po ceni od 149 EUR ćete moći da putujete u Brisel, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 169 EUR u Amsterdam i Cirih, dok za 189 EUR možete kupiti karte za Pariz i London. Ako letite iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema nekoj od evropskih destinacija JAT Airways, cena povratne karte kretaće se od 209 EUR.

 

Povratne karte po istim cenama važe i za početak putovanja iz Evrope ili regiona, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu. U prikazane cene su uračunate sve aerodromske takse.

 

Ovde možete napraviti rezervacije promotivnih karata avio kompanije JAT Airways
ili telefonom na 011.305.93.14

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Jat Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Jat Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar