Jat Airways Promo Februar 2013

JAT Airways Februarska promotivna akcija

U utorak 19. februara JAT Airways pokreće akciju koja obuhvata većinu destinacija na kojima saobraća JAT Airways, kao i letove iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka evropskim gradovima.

jat_promo_aerodrom

Najniže cene karata su za letove ka najbližim destinacijama: Beč, Podgorica, Tivat, Sarajevo i Skoplje. Cena povratnih karata ka ovim destinacijama se kreću od 99 EUR sa svim uračunatim taksama.

 

Avio karte za Solun i Štutgart možete kupiti po ceni od 119 EUR, dok su karte ka Atini, Rimu, Istanbulu i Diseldorfu 149 EUR.

 

Nesto hladnije destinacije Kopenhagen, Stokholm i Geteborg možete kupiti po ceni od 159 EUR, ali i za povratne karte do Milana i Brisela je potrebno izdvojiti istu sumu novca.

 

Amsterdam, Cirih i Berlin su dostupni od 179 EUR, a Pariz i London po izuzetno povoljnoj ceni od 199 EUR.

 

Prvi put od kako je ponovo pokrenula promotivne akcije avio kompanija Jat Airways je uvrstila letove ka glavnom gradu Rusije po sniženim cenama. Sada povratna avio karta za Moskvu u okviru promotivne akcije iznosi 249 EUR sa svim uračunatim taksama.

 

Putnici iz regiona (Podgorica, Tivat, Skoplje, Sarajevo) mogu leteti preko Beograda do svih navedenih destinacija po ceni od 219 EUR sa svim taksama.

 

Karte možete rezervisati od 19. februara i trajaće sve do 05. marta 2013., dok su putovanja predviđena ovom akcijom dozvoljena u periodu od 21. februara pa sve do 15. juna 2013.

 

Online rezervacije letova avio kompanije JAT Airways na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Jat Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Jat Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar