Jat Airways Promo Mart 2013

JAT Airways: Prolećna akcija avio karte od 99 EUR

U periodu od 19. marta do 3. aprila biće aktuelna prolećna akcija avio komapnije Jat Airways, tokom koje će ui ponudi biti avio karte za putovanja do većine Jatovih destinacija.

Jat Airways

Najniže cene karata su za letove ka bližim destinacijama: Podgorica, Tivat, Skoplje i Split, cena povratnih karata ka ovim destinacijama se kreću od 99 EUR sa svim uračunatim taksama. Nešto skuplje su karte do Beča, Sarajeva, Dubrovnika i Pule koje možete kupiti po ceni od 109 EUR.

 

Avio karte za Solun i Štutgart možete kupiti po ceni od 119 EUR, dok karte ka Atini, Rimu, Istanbulu i Diseldorfu možete pronaći po ceni od 149 EUR.

 

Za nešto hladnije destinacije kao što su Kopenhagen, Stokholm i Geteborg trebate izdvojiti iznos od 169 EUR, ali je i za povratne karte do Milana i Brisela potrebno izdvojiti istu sumu novca.

 

Amsterdam, Cirih i Berlin sdostupni od 179 EUR, a Pariz i London po izuzetno povoljnoj ceni od 199 EUR.

 

U predhodnoj akciji avio kompanije Jat Airways je po prvi put uvrstila letove ka glavnom gradu Rusije što se pokazalo kao veoma interesantno za naše putnike. Cena je ostala ista i povratnu avio karta za Moskvu možete kupiti po ceni od 249 EUR sa svim uračunatim taksama.

 

Takođe kao i u predhodnim akcijama putnici iz regiona (Podgorica, Tivat, Skoplje, Sarajevo) mogu leteti preko Beograda do svih navedenih destinacija po ceni od 219 EUR sa svim taksama.

 

Karte možete rezervisati od 19. marta i trajaće sve do 3. aprila 2013., dok su putovanja predviđena ovom akcijom dozvoljena u periodu od 21. marta pa do 20. juna 2013.

 

Online rezervacije letova avio kompanije JAT Airways na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Jat Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Jat Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar