EasyJet Sleteo na Beogradski Aerodrom

EasyJet sleteo na aerodrom Nikola Tesla

Avion low cost avio kompanije easyJet na letu U2 2577 Milano – Beograd sleteo je na aerodrom Nikola Tesla danas u 14:28 časova. Prvom letu britanske kompanije prethodila je konferencija za štampu dok je letelica dočekana sa tradicionalnim vodenim lukom iz vatrogasnih vozila.

easyjet_3

Inauguralni let najavljen je konferencijom za štampu na kojoj su govorili direktor aerodroma Nikola Tesla, direktorka easyJeta za Srbiju i Italiju i zvaničnici Turističke organizacije Srbije. Događaju je takođe prisustvovao i ambasador Velike Britanije u Srbiji Majkl Devenport.

 

Francis Uzli, direktorka easyJeta za Srbiju izrazila je zadovoljstvo zbog početka nove linije i naglasila:
easyJet će učiniti putovanja jednostavnim i po pristupačnim cenama za poslovne putnike i turiste iz Beograda i Milana, dva veoma važna biznis centra i destinacije za odmor.

 

Britanska niskotarifna avio kompanija saobraćaće iz svoje baze u Milanu tri puta nedeljno za Beograd: ponedeljkom, sredom i petkom. Sa ciljem da u prvoj godini prevezu 40.000 putnika. Najavljena cena karte je 31,99 EUR.

 

EasyJetov let U2 2577 sleteo je u 14:28 minuta na pistu 12. A319 pristao je na gejt A2 beogradskog aerodroma prošavši kroz tradicionalan “vodeni luk”, pozdrav vatrogasne službe. Iz Milana je na prvom letu stiglo 120 putnika dok je na povratnoj deonici iz Beograda poleteti 75. U2 2578 polereo u 15:45.

 

EasyJet će kako smo danas saznali biti i u zimskom rasporedu letenja beogradskog aerodroma, dok od zanimljivosti sa današnjeg leta izdvajamo da je posada bila polno jednolika – činili su je isključivo muškarci.

 

Izvor:tangosix.rs

 

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar