Flydubai: Low cost avio prevoznik kao tradicionalna kompanija

Flydubai povećao besplatan limit za prtljag

Poznata low cost avio kompanija Fly Dubai nedavno je povećala granicu težine prtljaga, koji se može uneti u avion, na 30 kilograma.

FlyDubai4

Doduše, ova izmena nije još primenjena na letovima ovog avio prevoznika od Beograda do Dubaija, gde je ograničenje za čekirani prtljag i dalje 20 kilograma, a limit je i za ručni prtljag ostao neizmenjen, pa i dalje iznosi 7kg. Do ovih granica, FlyDubai ne naplaćuje nikakve dodatne nadoknade.

 

Sa ovakvim i sličnim potezima, iako ovaj avio prevoznik funkcioniše kao low cost kompanija, sve više nalikuje tradicionalnim avio prevoznicima. Tako, na primer, on svojim putnicima nudi više različitih tarifnih razreda, a na izboru je i posluženje hrane i pića u avionu, ali i usluga sistema zabave. Iako se ove ovaj komfor naplaćuje u pitanju su i dalje minimalne doplate u odnosu na cenu osnovne karte.

 

Flydubai izlazi svojim putnicima u susret i kada su u pitanju promene termina rezervacija. Njihov “free to change” princip omogućava besplatne izmene sve dok su one urađene najkasnije do 24 časa pred prvobitno rezervisani let.

 

Putnicima u našoj zemlji, ova avio kompanija omogućava čak četiri leta nedeljno za Dubai i to četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar