fly dubai promocija 3+1

Flydubai akcija: Na kupljene tri avio karte, četvrta je besplatna!

Još samo nedelju dana je ostalo za ovu zanimljivu promociju poznate low cost avio kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

2165798

FlyDubai je nedavno objavio primamljivu ponudu u kojoj na svake tri kupljene povratne karte na relaciji Beograd – Dubai ili Skoplje – Dubai, četvrta je besplatna. Četvrti putnik dužan je samo da plati trošak aerodromske takse, što je zanemarljiva cena jedne povratne avio karte do Dubaija. Uprkos ovako povoljnoj avio karti, putnik sa besplatnom kartom dobiće od avio kompanije flydubai identičan tretman kao i da je tu avio kartu platio. U aviom ima pravo da unese 30 kilograma čekirano i 7 kilograma ručnog prtljaga.

 

Avio kompanija Flydubai napominje da u slučaju da jedan od ostalih putnika otkaže putovanje, putnik koji je dobio besplatnu kartu moraće da plati celokupan predviđen iznos leta do Dubaija.

 

Ipak, potrebno je hitro reagovati, jer ova akcija avio kompanije Flydubai traje samo do 31. avgusta, manje od nedelju dana. Treba i napomenuti da ove avio karte važe za period putovanja od 14. septembra do 20. oktobra ove godine.

 

Avio kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nedavno je bila u centru pažnje na aerodromu “Nikola Tesla” kada je sleteo avion njihove kompanije, Boeing 737-800, star svega dva dana. Avion inače leti baš na ovoj redovnoj liniji Dubai – Beograd – Dubai, koja je trenutno u promotivnoj ponudi, a jedan je od čak 19 novih aviona koje je avio kompanija Flydubai naručila od Boeinga. Avioni su zanimljivi i zbog toga što će imati biznis klasu, što je novina za ovu low cost kompaniju, za koju je predviđeno 12 sedišta od ukupnih 174 koliko ih broji nova letelica.

 

U skladu sa ovom novinom, osim komfornijeg leta, avio kompanija ponudiće i punu uslugu svojim putnicima u biznis klasi. Pod ovim se podrazumeva posluženje u toku leta, utičnice za elektronske uređaje, i ekrane osetljive na dodir veličine 30ak cm.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar