Flydubai: specijalna ponuda

Flydubai nudi: na rezervisane 3 karte, četvrta je besplatna!

Ova poznata low cost avio kompanija koja u našoj zemlji nudi jeftine aviokarte ka Dubaiju, potom i celom svetu, sprema nagrade za grupna putovanja.

FlyDubai

Od danas, 16. jula 2013 na snazi je ova fantastična ponuda Flydubai avio prevoznika i  trajaće sve do kraja avgusta, to jest, zaključno sa 31. danom u tom mesecu. Kada se preko naše agencije rezervišu tri karte, četvrta se dobija besplatno – plaćaju se samo aerodromske takse, što je minimalan dodatni trošak u odnosu na punu cenu povratnog leta za Dubai. Napomenimo i da ponuda obuhvata samo povratne letove iz Beograda i Skoplja.

 

Ovaj low cost avio prevoznik četvrtom putniku daje iste privilegije kao i da je platio svoje mesto u avionu. U letelicu može uneti 7 kilograma ručnog i 30kg čekiranog prtljaga.

 

Doduše, u slučaju da jedan od ostalih putnika otkaže putovanje, Flydubai će zahtevati da četvrti putnik plati celokupan iznos karte.

 

Ova promocija važi za period putovanja od 15. septembra pa do 30. oktobra, takođe ove godine.

 

Ovo može biti idealno vreme za posetu Dubaija, jer se tad stišavaju, za naše predele, visoke temperature pa se u neverovatnim prizorima ovog pustinjskog grada može mnogo prijatnije uživati.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar