Reformisani Germanwings

Reformisani Germanwings opet leti

Od danas Lufthansa je ponovo pokrenula novoreformirani Germanwings, svoju low cost avio kompaniju.

germanwings1

Sa ovim se zvanično označava kraj šestomesečnog preuređivanja svih aspekata poslovanja ove kompanije koja je započeta 1. januara ove godine. Germanwings je potpuno promenjen kako bi odgovorio modernim potrebama tržišta i znatno ozbiljnijoj konkurenciji nego ranije.

 

To podrazumeva promenu Germanwingsa u low cost avio prevoznika, naspram tradicionalnije organizovane Lufthanse, i on će saobraćati na regionalnom nivou. Pa tako, ova avio kompanija ima svoju redovnu liniju na relaciji Štutgart – Beograd čime obuhvata i našu zemlju.

 

Iako je po odrednici low cost avio kompanija, pored takve osnovne usluge, ovaj prevoznik nudi “Best” i “Basic” tarife koje su nalik onome što se može videti i u Lufthansinoj ponudi. To podrazumeva avionsko posluženje, komfornija sedišta i druge opcije koje se mogu videti u svim komercionalne avio kompanijama. Spektar ponude je zaista širok i spreman da odgovori i najzahtevnijim putnicima.

Cabin_New-Germanwings

Lufthansa je poverila skoro sve nemačke aerodrome Germanwingsu: Hamburg, Keln, Štutgart, Berlin, Diseldorf i Bremen, dok će Minhen i Frankfurt i dalje ostati rezervisani za Lufthansine avione. Zbog količine saobraćaja koja će ona prepustiti ovoj low cost avio kompaniji, Lufthansa je odlučila da prenese i nekoliko aviona i dodeli deo osoblja Germanwingsu.

 

Već od danas možete pozvati i rezervisati svoje jeftine karte ka Štutgartu.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar