Germanwings: ostaje u Prištini

Germanwings: Ništa od ukidanja letova iz Prištine

Nakon otkazivanja linija sa beogradskog aerodroma, ovih dana se moglo čuti da avio kompanija Germanwings želi da ukine i sve letove iz Prištine. Ipak, čelnici avio kompanije odbacili su ove tvrdnje.

Low cost avio kompanija Germanwings

Nemačka low cost avio kompanija trenutno nudi povoljne letove iz Prištine do Berlina, Diseldorfa, Hamburga, Hanovera i Štutgarta.

 

U prvi mah, neki domaći mediji spomenuli su kako se nakon Beograda, avio kompanija Germanwings potpuno povlači i iz Prištine, ali su tokom jučerašnjeg dana predstavnici avio kompanije to demantovali. Ipak, spomenuto je da će ova avio kompanija smanjiti broj linija.

 

Ove promene desiće se sa zimskom sezonom, koja počinje od 26. oktobra 2014. godine, a kompletan spisak izmena nemačka avio kompanija će dostaviti u toku narednih nekoliko nedelja.

 

Ovo su ohrabrujuće vesti za aerodrom u Prištini, jer je avio kompanija Germanwings druga najznačajnija avio kompanija koja sa operiše. Takođe, ova vest dolazi i nakon najava da će ova low cost avio kompanija smanjiti broj letova do Kelna od sledećeg meseca i letova do Štutgarta od septembra.

 

Na ovaj način, Beogradski aerodrom ostaje jedan od retkih u okruženju do kojeg avio kompanija Germanwings više ne saobraća.

Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar