Germanwings: Oktobarska promocija

Germanwings: Promocija za oktobar, jeftine avio karte ka nemačkim gradovima

Low cost avio kompanija Germanwings, koja je u vlasništvu avio kompanije Lufthansa ovog meseca nudi brojne nemačke destinacije po povoljnim cenama.

germanwings

Nakon što je nedavno transformisana i opet puštena u funkciju nemačka low cost avio kompanija Germanwings ponudila je promotivnu akciju do 31. oktobra 2013. godine, a za sve letove u periodu od današnjeg dana pa do 31. marta 2014. godine

 

Na sniženju je pet nemačkih destinacija. Povratna avio karta iz Beograda za Štutgart može da se kupi već od 119 EUR, dok je Hanover od 192 EUR, a povratni letovi za Berlin, Bremen i Drezden su od 193 EUR. Svi letovi se obavljaju preko Štutgarta, a slučajevima kada je ovaj grad krajnja destinacija avioni lete direktno do njega.

 

Sve navedene cene su sa uračunatim dodatnim troškovima, a u njih je uključen prevoz putnika i besplatni ručni prtljag, dok se sve ostale usluge naplaćuju po cenovniku avio kompanije Germanwings.

 

Germanwings avioni lete sa aerodroma “Nikola Tesla” i do brojnih drugih gradova u Evropi: Hamburg, Lajpcig, London, Brisel, Barsellona ili Milano, a kako je Germanwings blisko povezan sa avio kompanijom Lufthansa i ka brojnim drugim svetskim destinacijama. Zanimljivo je i spomenuti da na svom zvaničnom sajtu, Germanwings na spisku destinacija ka kojim može da se leti iz Štutgarta navodi Beograd kao grad noćnih provoda (“Party” kriterijum).

 

Ukoliko se putnici odluče za let ka nekom od nemačkih gradova bitno je izdvojiti da Germanwings i Lufthansa predlažu svim putnicima “Rail&Fly” program sa kojim već od 29 EUR, nakon letenja avionom, svoje putovanje mogu da nastave vozom, skoro ka celoj Nemačkoj. Na ovaj način nemačka avio kompanija i nemačka železnica žele da maksimalno olakšaju putovanje svima i umanje troškove putovanja. Vožnja modernim Deutsche Bahn AG vozovima doživljaj je sam za sebe zbog komfora i kvaliteta usluge koju nemačka železnica pruža svojim putnicima.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar