Air Serbia trajna promo akcija

Air Serbia: Niže cene bez vremenskog ograničenja

Avio kompanija Air Serbia, trenutno pod još uvek starim nazivom, Jat Airways, odlučila je da zadrži neke od prethodno objavljenih promotivnih popusta za određene destinacije.

 

air-serbia-promo-oct-2013

 

Nadavno su najavljene neke od novih destinacija ka kojima će Air Serbia leteti, a ove cene su početkom oktobra značajno snižene. Akcija je u prvi mah produžena za još četiri dana u odnosu na planiran period, a sada promotivne cene za određene gradove su na stalnom sniženju, dok vreme isteka promocije nije određeno.

 

Izdvojeno je sniženje letova za šest evropskih destinacija, a najjeftinija je povratna avio karta, sa svim uračunatim aerodromaskim taksama na relaciji Beograd Banja Luka koja iznosi 89 EUR. Avio karta do Istanbula iznosi 99 EUR, Ljubljana i Bukurešt 109 EUR, a do Milano i Prag 119 EUR.

 

Pored ovih sniženja Air Serbia naglašava da to nisu jedine jeftine avio karte koje ova avio kompanija ima u svojoj ponudi, pa je tako izdvojila i jeftinu povratnu avio kartu do Rima po najnižoj ceni, koja kreće već od 178 EUR.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim aerodromaskim taksama, a mogu se kupiti već danas. Avio karte važe za putovanje bez vremenskog ograničenja, ali za boravak koji može trajati najduže godinu dana.

 

Prvi let Air Serbia očekuje se za tek nešto više od nedelju dana, 27. oktobra 2013. godine, a danas, 19. oktobra u 13:00h, očekuje se da sleti prvi Air Serbia Airbus A319 avio na aerodrom “Nikola Tesla”.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar