Wizz Air: promo 20% sniženja

Wizz Air: Samo danas, 20% popusta na sve letove

Low cost avio kompanija Wizz Air nudi popust od 20% svim članovima Wizz Discount Cluba na sve letove koje Wizz Air nudi, ako kupe kartu danas.

Ovaj popust odnosi se na punu cenu odabrane avio karte sa svim dodatnim troškovima i jednom kabinskom torbom.

Wizz Discount Club odlična je prilika ukoliko želite da putujete low cost avio kompanijom Wizz Air, jer garantuje popust od minimalno 10 EUR, a do 20% od pune cene, prilikom kupovine svake avio karte vrednije od 12.5 EUR ili u slučaju letova Wizz Air Ukrajina za sve avio karte skuplje od 50 EUR. Članstvo u Wizz Discount Clubu važi u periodu od godinu dana, u kome se mogu kupiti ovako povoljne avio karte, a ovi popusti su dostupni odmah po aktivaciji Wizz Discount Club članarine.

Godišnja članarina za Wizz Discount Club iznosi 29,99 EUR, a  zanimljivo je da vlasnik Wizz Discount Club kartice može da podeli popust sa svojim saputnicima, i to čak do još devet dodatnih osoba za jedan isti let, čime se porodično putovanje avio kompanijom Wizz Air isplati već nakon prvog leta.

Ova promocija važi i za letove avio kompanije Wizz Air iz Beograda, ali i sa aerodroma u Budimpešti, pa je na izboru veliki broj letova koje ova mađarska low cost avio kompanija obavlja.

Wizz Air je nedavno objavio planove za proširenje svog poslovanja, čime se otvaraju nove opcije i pogodnosti domaćim putnicima, a do kraja oktobra mogu se kupiti jeftine avio karte do nekoliko evropskih destinacija na posebnoj promo akciji.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar