EasyJet: iz Beograda do Ženeve i Rima

EasyJet: Počeo da leti na liniji Beograd – Ženeva, od marta uvodi Beograd – Rim

 

Low cost avio kompanija EasyJet iz Velike Britanije juče, 24. januara 2014. godine, počela je da leti na liniji Ženeva – Beograd, a u martu ove godine planira da pokrene i liniju Beograd – Rim.

 

easyjet-zeneva-rim

 

Jučerašnjim startom linije sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do Ženeve, avio kompanija EasyJet pokrenula je drugu liniju iz našeg glavnog grada. Ova low cost avio kompanija već duže vreme leti iz Beograda do Milana, pa je do sad obavila preko 130 povratnih letova na ovoj liniji i time uslužila preko 34.000 putnika.

 

Podsetimo, avio kompanija EasyJet za sad će leteti samo ponedeljkom i petkom do Ženeve avionima tipa Airbus A319, a od 1. aprila 2014. godine linija će biti pojačana sa još jednim povratnim letom iz naše zemlje.

 

Pored ove dve linije, low cost avio kompanija EasyJet planira da od 31. marta leti tri puta nedeljno između Beograda i Rima, gde će sletati na aerodrom Fiumicino.

 

Letovi su zakazani za ponedeljak, sredu i subotu, sa poletanjem iz Beograda u 21:30h, radnim danima i u 19:25h subotom. Letovi iz Rima predviđeni su 19:15h ponedeljkom i sredom, a u 17:10 subotom. Trajanje leta je oko sat i četrdeset minuta.

 

Avio karte se mogu kupiti već danas, a cena je već od 34.99 EUR, u jednom pravcu i sa svim plaćenim dodatnim troškovima.

 

Vest o novoj liniji posebno je zanimljiva kada se uzme u obzir da je trenutno najpopularnija low cost avio kompanija Wizz Air u našoj zemlji nedavno odustala od letova baš na liniji Beograd – Rim. Avio kompanija EasyJet ima velika čvorišta u Ženevi i Rimu, pa je ovo takođe odlična vest za putnike iz naše zemlje. Sa presedanjem u nekom od ova dva grada, putnici svoje putovanje mogu da nastave ka nekim od mnogobrojnih evropskih destinacija ka kojima leti ova low cost avio kompanija.

 

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar