EasyJet: korišćenje elektronskih uređaja

EasyJet: Osvežena pravila o upotrebi elektronskih uređaja u avionu

Shodno novom trendu da avio kompanije menjaju pravila o korišćenju elektronskih uređaja u avionu i low cost avio kompanija EasyJet osvežila je svoj pravilnik kako bi omogućila upotrebu gedžeta koji do sad nisu bili dozvoljeni.

EasyJet dozvolio upotrebu elektronskih uredjaja u svim fazama leta

Pravilnik, koji je apdejtovan nedavno na zvaničnom sajtu britanske low cost avio kompanije, sada odobrava upotrebu većinu elektronskih uređaja u svim fazama leta, a uz obaveznu upotrebu “flight safe” ili “airplane” moda.

Sve dok su u ovom modu, mogu se koristiti tablet uređaji i e-readeri, mobilni telefoni, prenosne konzole (Sony ili Nintendo), mp3 i muzički plejeri, fotoaparati, kao i slušalice bilo kog tipa. Avio kompanija EasyJet jedino moli putnike da isključe slušalice pre poletanja aviona, kada se emituju informacije vezane za sigurnost putnika.

Ovi uređaji se mogu koristiti dok je avion na aerodromskoj pisti, pri poletanju, tokom leta ili pri sletanju, bez ograničenja, osim pomenutog “airplane” moda, a od putnika se samo zahteva da vode računa da ih ne ispuste prilikom poletanja ili sletanja.

Veći uređaji, kao što su laptopovi, DVD plejeri, Bluetooth tastature i slušalice, kao i veći muzički plejeri i prenosne konzole i dalje mogu da se koriste samo tokom leta. Pri poletanju, sletanju i kretanju aviona po aerodromskoj pisti ovi elektronski uređaji moraju biti odloženi na sigurno.

Avio kompanija EasyJet nedavno je obradovala sve putnike iz Srbije najavivši da neće bitnije menjati svoje linije u narednom periodu izjavivši da je aerodrom “Nikola Tesla” bitna tačka u mreži ove kompanije. Ova low cost avio kompanija iz Beograda ima redovne linije do Milana, Rima i Ženeve, na kojima nudi povoljne avio karte.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar