Etihad Airways: Nove linije

Etihad Airways: Beleži uspehe i planira pokretanje novih linija

Avio kompanija Etihad Airways ohrabrena novim pozitivnim rezultatima, planira proširenje mreže letova u toku 2015. godine.

Avio kompanija Etihad Airways

Po najnovijem saopštenju iz avio kompanije Etihad Airways, u periodu od početka godine pa do kraja juna, ona je zabeležila neverovatnih 22% više putnika nego u istom periodu prošle godine. Navodi se da je sa ovom avio kompanijom od početka godine letelo više od 6,7 miliona putnika, što je rezultovalo i rastom prihoda od 28%.

U istom saopštenju je takođe navedeno da su planovi o ekspanziji i daljem širenju uveliko u toku i da se tokom prve polovine 2015. godine planira uvođenje šest novih destinacija.

Od 15. februara planiran je prvi let do Kalkute u Indiji, od 29. marta pokreće se linija ka Madridu, a od 1. maja uvode se letovi i do Entebeua u Ugandi.

U junu se planira uvođenje dve nove destinacije u mrežu avio kompanije Etihad Airways, i to Edingburg od 8. juna, Alžir od 17. juna, dok će Hong Kong od 15. juna dobiti dodatne letove.

Sve linije imaće redovne, svakodnevne letove iz Abu Dabija, osim Alžira koji će imati tri nedelja leta.

Avio kompanija Etihad Airways trenutno leti do 96 svetskih destinacija, među kojima se nalazi i Beograd, sa flotom od 104 aviona, a njen centralni aerodrom se nalazi u Abu Dabiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar