EasyJet ukida letove do Milana

Low cost avio kompanija EasyJet najavila je ukidanje druge linije sa beogradskog aerodroma, Milano – Beograd, samo dve nedelje nakon odluke o ukidanje leta Rim-Beograd

 

Vest o ukidanju leta avio kompanije EasyJet na liniji Milano – Beograd će svakako biti dobro dočekana u avio kompaniji Air Serbia koja će povratiti monopol na toj ruti.

 

EasyJet ukida Beograd Milano

 

Predstavnici kompanije EasyJet nisu želeli posebno da komentarišu razloge ukidanja druge linije sa beogradskog aerodroma, već su samo potvrdili datum do koga će se letovi obavljati i potvrdili da ostaju na srpskom tržištu sa dva nedeljna leta ka Ženevi, iako ta ruta ima jaku konkurenciju u vidu Etihad Regional i Swiss Intenational Air Lines.

 

EasyJet će ukinuti liniju koja povezuje aerodrom Nikola Tesla i milanski aerodrom Malpensa za sledeću letnju sezonu, ali će letove neometano obavljati tokom predstojeće zimske sezone. Avio karte je moguće kupiti zaključno sa datumom 27.03.2015. godine, što će ujedno biti i poslednji let koji će avio kompanija EasyJet obaviti iz Beograda ka Milanu.

 

Low cost avio kompanija EasyJet najavila je ukidanje druge linije sa beogradskog aerodroma, Milano-Beograd, samo dve nedelje nakon odluke o ukidanje leta Rim-Beograd.

 

Osim letova ka beogradskom aerodromu, avio kompanija EasyJet ukida i letove ka Zagrebu.

 

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar