Air Serbia sa promo akcijom obeležava Međunarodni dan žena

Air Serbia snizila je cene avio karata ka 36 destinacija za predstojeći vikend

Srpska avio kompanija Air Serbia organizovala je promotivnu akciju u trajanju od 6. do 9. marta kako bi učinila predstojeći Dan žena posebnim i kako bi ovaj način proslavila sve značajniju ulogu žena u razvoju avio industrije.

Air Serbia promo Dan zena

Na promotivnoj akciji možete kupiti avio karte po ceni već od 100 EUR, koliko koštaju najjeftinije avio karte na liniji Beograd – Zagreb i Beograd – Podgorica.

Avio karte do Atine, Bukurešta, Budimpešte, Dubrovnika, Ljubljane, Sarajeva, Skoplja, Splita možete kupiti već od 109 EUR, do Milana, Pule, Rima, Sofije, Soluna, Tirane, Varne i Beča već od 119 EUR, a do Frankfurta, Praga, Štutgarta i Ciriha od 139 EUR.

Za letove sa beogradskog aerodroma do Brisela, Kopenhagena, Diseldorfa, Larnake, Stokholma možete kupiti avio karte po ceni od 159 EUR, do Amsterdama i Berlina od 179 EUR, do Londona, Malte, Moskve i Pariza od 189 EUR, do Tel Aviva od 209 EUR, do Bejruta od 249 EUR, a do Abu Dabija po ceni od 299 EUR.

Sve navedene cene su sa uračunatim dodatnim troškovima i važe za povratne avio karte sa standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Za putovanja vikendom primenjuje se doplata od 10 EUR po pravcu.

Avio karte mogu da se kupe u periodu od 6. do 9. marta 2015. godine, a avio karte po promotivnim cenama važe za period putovanja od 7. marta do 10. decembra 2015. godine. Neki periodi putovanja su isključeni iz ove promotivne akcije, pa se o detaljima možete raspitati pozivom našeg call centra.

Broj raspoloživog mesta na osmomartovskoj promotivnoj akciji je ograničen, pa Vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar