Air Serbia – Velika praznična promotivna akcija

Iz Beograda do 27 destinacija po promotivnim cenama!

Avio kompanija Air Serbia za praznike je pripremila veliku promotivnu akciju u okviru koje je ponudila povoljne cene avio karata za letove iz Beograda do svih destinacija u svojoj mreži.

Air Serbia promotivna akcija avio karte Beograd

Promotivna akcija obuhvata letove do čak 27 destinacija, a najjeftinije avio karte možete da kupite za letove do Atine, Bukurešta, Ljubljane, Rima, Sarajeva, Soluna, Skoplja, Tirane, Beča, Ciriha i Zagreba i to po ceni već od 109 EUR.

Avio karte za letove iz Beograda do Frankfurta i Sofije možete kupiti po ceni već od 119 EUR, do Milana i Štutgarta od 129 EUR, do Kopenhagena i Praga od 139 EUR, do Berlina, Brisela, Diseldorfa i Stokholma od 149 EUR, do Amsterdama od 169 EUR, a do Londona i Pariza od 199 EUR.

Na promociji su se našle i avio karte do destinacija na Bliskom istoku, avio karte do Tel Aviva možete kupiti po ceni već od 219 EUR, do Bejruta od 229 EUR, a do Abu Dabija već od 299 EUR.

Sve cene su navedene sa već uračunatim dodatnim troškovima i odnose se na povratne avio karte za putovanja u periodu od 10. januara do 31. maja 2016. godine uz neke izuzetke. Avio karte za putovanje petkom, subotom i nedeljom su skuplje za 10 EUR po pravcu.

Promotivna akcija pokrenuta je danas, a trajaće sve do 5. januara 2016. godine.

Broj raspoloživih mesta je ograničen i zato preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar