AtlasGlobal – Od sredine marta direktni letovi Beograd – Istanbul

AtlasGlobal leteće svakog dana između Beograda i Istanbula

 

Avio kompanija AtlasGlobal od 15. marta uspostaviće direktnu liniju između Beograda i Istanbula.

 

AtlasGlobal avio karte Beograd Istanbul nova linija novi letovi mart 2017

 

Na liniji Beograd – Istanbul, avio kompanija AtlasGlobal će leteti svakog dana. Polasci iz Beograda za Istanbul su predviđeni za 18:20h ponedeljkom, utorkom, sredom i nedeljom i u 12:30h četvrtkom, petkom i subotom.

 

Letovi iz Istanbula za Beograd očekuju se u 16:40h ponedeljkom, utorkom, sredom i nedeljom, kao i u 10:25h četvrtkom, petkom i subotom.

 

Avio kompanija AtlasGlobal na ovoj liniji će koristiti letelicu Airbus A321.

 

Redovnu liniju Beograd – Istanbul avio kompanija AtlasGlobal obavljaće tokom cele godine, a ona predstavlja zamenu za dosadašnju liniju avio kompanije Air Serbia, koja će prestati da leti do glavnog grada Turske nakon 14. marta. Avio kompanija Air Serbia je bila jedina u regionu koja je obavljala letove do Istanbula, jer su nešto ranije od ove linije odustale i avio kompanije Croatia Airlines i Adria Airways. Sa druge strane, turske avio kompanije Turkish Airlines i Pegasus Airlines nastaviće da redovno lete između Beograda i Istanbula kao i do sad.

 

Avio kompanije Air Serbia i AtlasGlobal potpisale su kod-šer sporazum, pa će oznake srpske avio kompanije ostati na liniji Beograd – Istanbul, ali će se takođe pojaviti na letovima koje avio kompanija AtlasGlobal obavlja ka Rusiji, Moldaviji, Kuvajtu i Bliskom istoku. AtlasGlobal najavio je i mogućnost uspostavljanja direktne linije Istanbul – Sarajevo.

 

Avio karte za letove Beograd – Istanbul avio kompanije AtlasGlobal već se nalaze u prodaji i možete ih rezervisati putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom call centra. 

 

Online rezervacije letova avio kompanije AtlasGlobal – Od sredine marta direktni letovi Beograd – Istanbul

Rezervišite odmah avio karte kompanije online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar