Croatia Airlines – Četiri nove linije iz Zagreba

Povoljne avio karte za Herlsinki, Oslo, Stokholm i Bukurešt su već u prodaji

 

Avio kompanija Croatia Airlines najavila je četiri nove sezonske linije koje će pokrenuti ove letnje sezone.

 

Croatia Airlines nove linije novi letovi 2017 Stokholm 

Počev od 19. maja, avio kompanija Croatia Airlines uspostaviće direktne letove iz Zagreba do Bukurešta i Stokholma. Letovi na ovim linijama će se obavljati tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i petkom.

 

Od 21. maja avio kompanija Croatia Airlines počeće da leti iz Zagreba i do Helsinkija i Osla. Letovi ka Oslu će se obavljati dva puta nedeljno, četvrtkom i petkom, a ka Helsinkiju tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i petkom.

 

Avio karte za letove iz Zagreba za Bukurešt možete da kupite po ceni već od 149 EUR, a za Oslo, Helsinki i Stokholm već od 199 EUR. Možete da kupite i avio karte za letove iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule za ove destinacije, a avio karte za Bukurešt su već od 179 EUR, a za Helsinki, Stokholm i Oslo već od 229 EUR.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Croatia Airlines koja obuhvata posluženje tokom leta i prtljag težine do 23 kilograma.

 

Letovi iz Zagreba za Stokholm će se obavljati do 13. oktobra, a za Bukurešt, Oslo i Helsinki od 15. oktobra 2017. godine.

 

Broj mesta po uslovima ove promocije je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Croatia Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Croatia Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar