Etihad Airways – predkontrola za ulazak u SAD

Svi putnici na letovima avio kompanije Etihad Airways ka SAD imaće pogodnost da carinsku i pograničnu kontrolu prođu na aerodromu Abu Dhabi.

Avio kompanija Etihad Airways obezbedila je posebnu pogodnost svim svojim putnicima koji lete ka destinacijama u Sjedinjenim Američkim Državama omogućivši im da carinsku i imigraconu kontrolu prođu na aerodromu u Abu Dabiju – što znači da kada slete u SAD, tretiraju se kao putnici iz domaćeg avio saobraćaja.

Etihad SAD letovi predkontrola Abu Dhabi

Tokom sutrašnjeg dana, 15. januara počinje sa radom carinska kontrola na aerodromu Abu Dhabi sa letom EY103 za New York i sa letom EY183 za San Francisko. Rano jutaranja carinska kontrola dopunjena je kontrolom koja se prolazi i sredinom jutra za letove ka Čikagu, Dalasu, Los Anđelesu, New Yorku i Vašingtonu.

Carinska, bezbednosna i imigraciona predkontrola u Abu Dhabiju daje putnicima priliku da prođu sve provere pre ukracavanja na let ka SAD, što je veliko olakšanje za sve putnike, koji ne moraju da čekaju u dugim redovima po sletanju na željenu destinaciju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Za sve letove avio kompanije Etihad Airways ka SAD primenjuju se svi američki standardi za proveru bezbednosti prtljaga, pa tako putnici na aerodromu u Abu Dhabiju mogu da čekiraju svoj prtljag sve do krajnje destinacije.

Usluga koja je obezbeđena putnicima prilikom carinske predkontrole je jedinstvena na Bliskom Istoku i aerodrom Abu Dhabi je jedan od malobrojnih aerodroma koji nude uslugu carinske kontrole izvan teritorije SAD -a.

Carinska kontrola SAD u Abu Dhabiju dodatno je poboljšala iskustvo putnika uvođenjem kioska za automatsku kontolu pasoša i dodatnog broja šaltera čime se ceo proces ubrzao. Automatske kioske za kontrolu pasoša mogu da koriste svi putnici izuzev onih kojima je neophodna viza za Sjedinjene Američke Države ili za Ujedinjene Arapske Emirate.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar