Eurowings – Od oktobra direktna linija Skoplje Minhen

Eurowings nastavlja širenje mreže letova u regionu! Da li je Niš sledeći?

 

Low cost avio kompanija Eurowings objavila je da će od 31. oktobra pokrenuti direktnu letove između Skoplja i Minhena.

 

Eurowings uskoro letovi iz Skoplja za Minhen 2017

 

Letovi bi trebalo da se obavljaju dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, a za te potrebe će se koristiti avion Airbus A320.

 

Predstavnici aerodroma u Skoplju izjavili su kako putnici iz Makedonije ovom linijom neće dobiti samo direktnu vezu sa Nemačkom, već će imati i dobre konekcije ka brojnim interkontinentalnim letovima koje obavlja avio kompanija Lufthansa, vlasnik low cost avio kompanije Eurowings.

 

Avio kompanija Eurowings takođe je izrazila želju da pokrene i direktnu liniju Skoplje – Diseldorf, ali za sad nije najavljeno ništa konkretnije.

 

Eurowings je trenutno jedina koja je odlučila da poveže Skoplje i Minhen, a konkurenciju predstavlja samo low cost avio kompanija Wizz Air koja iz glavnog grada Makedonije leti do obližnjeg Memingena. 

 

Skoplje je tek najnovija u nizu destinacija iz regiona koju će avio kompanije Eurowings uključiti u svoju mrežu ove godine. Već su najavljene brojne nove linije iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a sve se više priča i da će uskoro biti najavljeni letovi iz Niša.

 

Rezervišite odmah avio karte po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na info@playtravel.rs

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar