Nove pogodnosti avio kompanija Wizz Air i Ryanair!

Sada ćete još više voleti low cost kompanije :)

Oni koji putuju low cost avio kompanijama znaju kako je nekad bolje putovati avio kompanijom Ryanair nego kompanijom Wizz Air jer, recimo Wizz Air naplaćuje ručni prtljag, dok kod njegovog konkurenta to nije slučaj.

Nova pogodnost low cost avio kompanija Wizz Air Ryanair

Ako često imate potrebu da letite, a budžet je tesan, verujemo da je vaš prvi odabir pri rezervaciji avio karata jedna od low cost avio kompanija preko kojih možete da letite po zaista niskim cenama. Ni jedan od avio prevoznika kao što su npr. Air Serbia, Turkish Airlines, Lufthansa ili British Airways ne mogu parirati cenama avio kompanija kao što su Ryanair, Wizz Air, EasyJet ili Germanwings. 

Nova pogodnost low cost avio kompanija Wizz Air Ryanair

Iako svaki od spomenutih avio prevoznika ima svoje prednosti i nedostatke (neki nude udobnost, neki imaju bolju hranu, neki imaju mizerno niske cene prevoza), a većini putnika je kod transporta najvažniji odnos cene i kvaliteta usluge. 

Vi koji putujete low cost avio kompanijama znate za cake, ipak nije na odmet i ova lepa vest. Ryanair i Wizz Air su uveli mogućnost kupovine dodatne udobnosti i to niskobudžetne avio kompanije svrstava ne samo među jeftine prevoznike, već sada i među udobnije.

To je najupadljivije kod ukrcavanja na let. Do sada je postojala praksa da se u avion ukrcavaju svi redosledom ‘first come, first served’ (ko prvi uđe, prvi ulazi u avion). Tako je to funkcionisalo i kod avio kompanije Wizz Air i  Ryanair. Avio kompanije Ryanair i Wizz Air uveli su mogućnost da, uz sitnu doplatu, izbegete sve gužve.

Dakle, uveli su mogućnost kupovine dodatne udobnosti, a upravo je to ono što se nekada zameralo low cost avio kompanijama.

Nova pogodnost low cost avio kompanija Wizz Air Ryanair

To je opcija koja se naziva ‘Priority boarding’, a samom pojavom te opcije postavlja se pitanje da li je putovanje low cost avio kompanijama s kupljenim dodatnim opcijama zapravo udobnije nego letenje nekom drugom, tradisionalnom avio kompanijom? Ukratko, da. Ako nađete let koji Vam odgovara niste ludi da dajete velike pare bez razloga. Cena usluge ‘priority boarding’ Wizz Air naplaćuje oko 4 evra po osobi, dok je kod avio kompanije Ryanair besplatna, ukoliko rezervišete ‘Premium seat’ (podrazumeva više prostora za noge).

Nova pogodnost low cost avio kompanija Wizz Air Ryanair

Wizz Air je uvideo mogućnost da poveća prodaju svojih letova i nedavno je ponudio pametnu opciju ‘Wizz Air privilege pass’. Tom karticom dobijate (na godinu dana), neograničen broj putovanja sa jednim predatim prtljagom gratis (ono što Ryanair daje u startu besplatno), ‘Priority boarding’ na svim letovima i sedište sa više mesta za noge. Kartica košta 130 evra na godišnjem nivou, što i nije puno ako putujete više puta godišnje.

Ovde smo spominjali avio kompanije koje su među jeftinijima i lete iz nekih od obližnjih aerodroma npr., iz Budimpešte. Svakako verujemo da će pojavom ovih ‘udobnih opcija’ i oni koji su navikli da putuju tradicionalnim avio prevoznicima videti kako putovanje low cost avio kompanija ne mora na kraju biti skupo i da upravo takve stvari mogu doprineti uštedama u poslovnim proračunima firmi kojima je menadžment često ‘u vazduhu’.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. I nisu tako jeftini...

  slavica
   odgovori
  24/10/2015

  Wizz Air i nije tako jeftin,kad sve doplatite bude skuplji od Lufthanse ili Air Serbia. Pre kupovine uporedite cene… Pozdrav…

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar