Aerodrom Beograd u pregovorima za nove linije i letove!

Avio kompanije će uskoro najaviti nove linije, a u toki pregovori i za nove dugolinijske letove iz Beograda!

Beogradski aerodrom ,,Nikola Tesla” trenutno vodi pregovore sa nekoliko avio kompanija u vezi sa novim linijama i letovima iz glavnog grada Srbije.

Kako prenosi portal EX-YU Aviation predsednik kompanije VINCI Airports, Nikolas Notbar (Nicolas Notebaert), naveo je da su razgovori sa nekoliko avio kompanija započeti i pre nego što je kompanija počela da upravlja aerodromom u Beogradu. On je objasnio da se priča o povećanju letova na postojećim rutama, ali i da se pregovara o potpuno novim linijama, kako o letovima ka bliskim, tako i dalekim destinacijama.

Iz kompanije VINCI Airports obećavaju da će nove linije biti sigurno uvedene tokom letnje sezone, ali oni nisu želeli da otkriju o kojim destinacijama se radi, pre nego što to same avio kompanije ne najave.

Predsednik kompanije VINCI posebno se osvrnuo na odnos novog koncesionara aerodroma ,,Nikola Tesla” sa avio kompanijom Air Serbia, objašnjavajući da u srpskoj avio kompaniji vidi važnog partnera, ali da ona ne može biti jedina, jer to neće biti dobro ni za aerodrom, ni za državu. On je naveo da se nada će u budućnosti letove obavljati podjednako tradicionalne, kao i low cost avio kompanije poput avio kompanije Norwegian koja ove godine planira da pokrene nekoliko prekookeanskih letova iz Evrope za SAD.

Do sada je već nekoliko avio kompanija otkrilo da će pokrenuti nove linije ove godine. Avio kompanija Air Arabia je najavila liniju Beograd Sharjah, avio kompanije Air France i ASL Airlines France će pokrenuti svoje letove za Pariz, a avio kompanija Air Serbia je otkrila da će pokrenuti linije ka devet novih destinacija, od kojih na čak sedam planira da leti tokom cele godine.

autor: Playtravel

19. februar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar