Air Serbia ove nedelje pokreće još 6 novih linija iz Niša

Air Serbia od subote na 12 direktnih linija sa niškog aerodroma!

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia će krajem nedelje uspostaviti letove iz Niša za šest evropskih gradova u sklopu ekspanzije koja obuhvata 12 novih linija od javnog značaja.

Novi letovi startuju od kraja nedelje: u četvrtak 1. avgusta Air Serbia će pokrenuti nove linije iz Niša za Budimpeštu, Fridrihshafen i Ljubljanu, u petak 2. avgusta će uspostaviti linije za Salzburg i Rim, a liniju Niš Karlsruhe Baden Baden od 3. avgusta 2019. godine.

Raspored letova, cene i druge detalje o svakoj liniji možete da pogledate ako kliknete na ime destinacije.

Linija Niš Fridrishafen će biti prva ka kojoj će Air Serbia poleteti u četvrtak, a polazak se očekuje oko 06:45h. Ova linija je zanimljiva i zbog toga što će od 20. septembra između Niša i Fridrishafena privremeno leteti i low cost avio kompanija Wizz Air, usled radova na aerodromu Memmingen ka kojem low cost avio kompanija redovno leti sa niškog aerodroma.

Avio karte za sve destinacije trenutno možete da kupite po veoma povoljnim cenama, a više pogledajte na ovoj stranici.

Air Serbia će ovonedeljnim letovima iz Niša zaokružiti proces ekspanzije koji obuhvata čak 12 novih linija sa aerodroma „Konstantin Veliki”: sredinom jula srpska avio kompanija je uspostavila i linije za Nuremberg, Hanover, Tivat, Bolonju, Geteborg i Frankfurt Hahn.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. jul 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar