Beogradski Aerodrom – Veći broj letova tokom zime

Tokom zime se očekuje rekordan broj letova iz Beograda

Aerodrom Nikola Tesla očekuje do sad najveći broj letova tokom zimskog perioda, jer brojne avio kompanije najavljuju da će povećati broj letova i kapacitete na svojim linijama.

Zimski red letenja počinje od 28. oktobra, a avio kompanije kao što su Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, Aeroflot i TAROM već su potvrdile da će povećati broj letova iz Beograda. Najveće uvećanje planira da uvede avio kompanija Aeroflot koja će dodati treći dnevni let (u popodnevnim časovima), te će obavljati letove na liniji Beograd Moskva tri puta dnevno, odnosno 21 put nedeljno.

Avio kompanija Air Serbia je za sad potvrdila da će tokom zimskog perioda leteti 17 puta nedeljno za Cirih, a biće povećan i broj letova za Stokholm

Low cost avio kompanije će takođe obavljati više letova nego ranije, gde je najbolji primer EasyJet koji će obavljati letove ka tri destinacije umesto samo jedne. Očekuje se takođe više letova i na linijama za Amsterdam (Transavia), za Oslo (Norwegian Air Shuttle) ili Eindhoven (Wizz Air). 

Konačan spisak izmena reda letenja još nije završen, tako da se može očekivati veći broj letova i na drugim linijama.

Zimska sezona sa uvećanim brojem letova u odnosu na sve prethodne godine nadovezaće se na do sad najuspešniji letnji period za beogradski aerodrom, pa se i ove godine očekuje novi rekord po broju usluženih putnika, a nadamo se da će ovako biti nastavljeno i naredne godine.

autor: Playtravel

9. avgust 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar